Nedtælling

Om ca. to timer sætter lillepigen, moren og faren sig til rette i biografen, læner sig tilbage og gør sig klar til at nyde Harry Potter og Fønixordenen. Vi glæder os til at ankomme til Perron 9 ¾ og tage med Hogwartsekspressen til Hogwarts.Storepigen er blevet adspurgt, om hun da ikke vil se 5. afsnit?(Vi har trods alt set alle de andre film sammen hele familien og hun har læst alle bøgerne, nogle op til flere gange.)

Svaret var:
« Jo, men da ikke sammen med jer!»

Så hun må selv afsted en anden dag – indtil da kan vi jo prale med alt det vi har set.

UPTATE: Harry Potter og Fønixordenen var rigtig god – absolut anbefalelsesværdig. Senere på aftenen så storepigen og moar The Shawshank Redemption på dvd, en film af ældre dato men så absolut et gensyn værd.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Far mor og børn, Film. Bogmærk permalinket.

2 svar til Nedtælling

  1. Lene siger:

    Glæd dig pollyanna, for når de så er så store som mine, så synes de, det er hyggeligt netop med denne film at se den sammen med mig. Den fortsætter traditonen med Disneyfilmene 🙂 Ja og så Ringenes Herre trilogien, den lokkede vi endda faren med til, han er ellers ikke meget for den der fantasiverden.

  2. Pollyanna siger:

    Jeg tror min store unge synes, det er hyggeligt nok at se film med mor og far, det er nok bare lidt pinligt at blive set i biffen med mor og far – og så til Harry Potter! Det er i øjeblikket meget vigtigt ikke at være det hun kalder en “geek”!
    Apropos fantasiuniverset og kommer jeg til at tænke på en kollega som sagde: “Jeg står ligesom af, når træerne begynder at tale….!”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s