Juleferie at last

Så gik Pollyanna officielt på juleferie, dog lå der lige en ordentlig bunke opgaver, jeg skulle have med hjem, så en helt arbejdsfri jul bliver det absolut ikke. Egentlig var planen at jeg skulle være på nedsat tid, mens jeg gjorde den sidste bid videreuddannelse færdig, men sådan skulle det ikke blive. Efter jul kører jeg fuld tid(og nok lidt til) igen, så jeg er noget spændt på om det lykkes mig at blive færdig.

Pigerne var med på arbejde i dag, da det var en kort dag og da de ikke kunne modstå underholdningen. Jeg havde meldt fra til julefrokosten på arbejde, hvilket jeg har gjort de sidste par år. Jeg synes mit arbejde lægger så meget beslag på mig, at jeg simpelthen fravælger de “overflødige” sociale arrangementer. Egentlig er det slet ikke mig at fravælge disse ting, men nok simpelthen min måde at tage luft ind på i en hektisk hverdag.

I stedet for julefrokosten hentede jeg min far og tog ham med rundt til familiens kirkegårde. Mine bedsteforældre, min mormor(og morfar, som jeg aldrig har kendt) og min mor skulle allesammen have en julebuket. Min mors grav besøger jeg temmelig tit, men de andre kommer jeg næsten kun til op til jul. Det føles godt lige at have været rundt og sige glædelig jul…..

buket.jpg

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i December. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s