At blive set

af sine omgivelser bør være en menneskeret. På det mere praktiske plan er det også en god ide at gøre sit til at blive set.

Som barn hadede jeg min mors evige insisteren på at påklistre mine jakker med reflekser – det var absolut ikke cool at have en refleksbrik hængende ned ad ryggen….

Før jul var jeg en dag på vej til arbejde og overhaler min teenagedatter på vej til bussen. Vi bor i et villakvarter med med stisystemer og derfor sporadisk gadebeysning på vejene og hun var godt nok svær at få øje på i sort jakke og på en vintermørk vej. (Når man skal skynde sig til bussen foregår det ikke via stisystemerne men på græsrabatten langs  vejen!!)
refleks.jpgDerfor fløj jeg fluks til tastaturet og bestilte reflekser hos Trygfonden(Folkeskoleelever og børnehavebørn har vist fået dem i skolen og børnehaven). De er ganske gratis og kom et par dage efter bestillin med posten.

Nu har hun refleksen sat fast i lommen, så den er lige til at hive ud når man går/løber efter bussen og den kan proppes i lommen, når man skal være “cool” i skolen. Det lille refleks spøgelse er ganske gratis og du kan bestille ham her. Så har du din gang på mørke veje, skulle du måske slå et klik forbi, så du kan gøre opmærksom på dig selv – i trafikken.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Far mor og børn. Bogmærk permalinket.

4 svar til At blive set

  1. tpoulsen siger:

    Er hermed bestilt, i håb om at den er sej nok!! 😉 Tak for tippet!

  2. Lene siger:

    Måske skulle jeg bestille den til en efterskole her i nærheden, jeg hader at komme kørende i skumringen og de så er ude at gå kæresteture eller forbudte rygeture, jeg kan ikke se dem.

  3. Pollyanna siger:

    Desværre tror jeg kun man kan bestille 5(max) som privatperson, men du kunne da give efterskolen et vink med en vognstang… Tnk hvor forfærdeligt, hvis man kom til at køre dem ned, fordi man ikke kunne se dem…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s