Endelig weekend

Jeg forsøger at huske på, at livet ikke kun skal leves i weekenderne, men med et arbejde der kræver en del aftenarbejde, er det til tider svært at have tid, energi og overskud til en hel masse i hverdagene. Derfor er weekenderne velkomne, fordi de levner plads til afslapning, samvær, bøget, strik, TV og alt det jeg ikke når i en hverdag, der kræver mange arbejdstimer også bag skrivebordet herhjemme.

Denne uge har været drøj at komme igennem. Følelsesmæssigt og mentalt har vi været i ‘high alert’, fordi Lille A rejste afsted på sit udvekslingsophold i tirsdags. I første omgang fløj hun til New York, hvor hun lige nu er på sightseeing osv. med andre udvekslingsstudenter fra hendes organisation. Først i morgen flyver hun til sit endelige bestemmelsessted og det hjem hun skal opholde sig i de næste mange måneder. Selvom vi både skrev med hende og talte med hende i telefonen, da hun var ankommet til New York og ved hun er kommet godt frem og har det godt, er der en lille uro i maven, der nok først begynder at forsvinde, når hun når sit endelige bestemmelsessted.

Oveni tager det tid for mig i hvert fald at overvinde det søvnunderskud jeg fik oparbejdet mandag nat med kun 3 timers søvn… Så måske skal noget af weekenden simpelthen bruges på at ZZZZZZzzzzzzz og nå ja – søndag skal jeg bruge på Red Barnets Landsindsamling 2011. Tag godt i mod indsamlerne, når der bankes på din dør.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Moi, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s