Bog vitaminer

Lige nu er jeg inde i en ret god læsestime. Julie fra Livet i al almindelighed giver tit nogle gode boganbefalinger(selvom jeg ikke deler hendes begejstring for vampyrer! Men det er nok aldersforskellen) Hun har netop anbefalet en ny svensk krimiserie, Victoria Bergmans svaghed De lød spændende og jeg fik med møje og besvær fat i første bind på biblioteket som et kvik lån og har nu fået fat i bind 2 også som kvik lån(og det med at det skal gå kvikt er slet ikke noget problem, da bind 1 var en rigtig pageturner og bind 2 tyder på at være det samme)

I USA købte jeg også lidt forskellige romaner mm. Mens vi var der gik jeg i gang med romanen “The Glass Castle” som i år også er udkommet på dansk. The Glass Castle er journalisten Jeannette Walls erindringer om barndommen i en familie der var sociale nomader og med et par hippie forældre, der var villige til at ofre deres børn på idealernes alter. Det kunne have været en bitter sag at komme igennem, men jeg synes det var en fin roman, hvor det virker som om forfatteren skildrer forældrene loyalt men også varmt på trods.

Jeg har som regel gang i en del læsestof på samme tid og jeg er også ved at læse bind 3 i The Hunger Games(også efter Julies anbefaling). Første bind kommer i biograferne til marts og jeg glæder mig til at se filmen, selvom det jo nok egentlig er en ungdomsfilm. Bøgerne har været rigtig gode, specielt var jeg begejstret for etteren.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til Bog vitaminer

  1. Lene siger:

    Tak for bogtippene, det er rart at have noget, når der en gang bliver tid til at læse hyggelæsning igen. Jeg har været håbløst bagud med læsning, så derfor må du få et forsinket tillykke med bryllupsdagen, jeg håber I finder et koncept for juleaften, jeg har også tænkt på at vi da nok bliver alene hvert andet år, når børnene begynder at skulle fejre jul sammen med kærester og dermed også hos svigerfamilien. Jeg vil hellere have dem hjemme samtidig og så må vi finde en løsning det andet år. Held og lykke til de unge mennesker, mon ikke de ender med at tage mobilen med, for selvom den ikke bruges i det daglige, er den rar i en nødsituation.
    God tirsdag til dig.

  2. Pollyanna siger:

    Tak – tror vi er blevet enige om, at en telefon er god at have med som nødtelefon. Så må vi nøjes med nyt over Skype, når det passer ind i rejseplanen 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s