Langs Lake Michigan

Efter en laaaang kø i immigrationen og et mindre krydsforhør fik vi lov til at komme ind i USA. Vi havde lejet en bil i lufthavnen, så efter at have fået fat i den, var næste punkt at finde det motel vi havde lejet i forvejen – vi havde nemlig valgt at overnatte inden vi satte kursen nordpå til lille A. Så efter at have fået noget at spise faldt vi ret hurtigt omkuld – selvom klokken ikke var så mange, betød tidsforskellen jo at vores biologiske ur var 6 timer længere fremme. Jetlag betød så også at vi vågnede ret tidligt sændag morgen og klokken var nok ikke mere end 8, da vi checkede ud og begav os på vej(vi var også lidt utålmodige, må jeg nok indrømme) Turen nordpå langs Lake Michigan gik gennem et landskab der på mange måder lignede Nordeuropa(når man er ude af Chicago vel at mærke – amerikanske storbyer ligner slet ikke danske byer!) Michigan var målet for en del skandinaviske udvandrere og vi talte på vejen om, at landskabet nok har virket bekendt for dem.

Efter ca 6 timers kørsel nåede vi endelig vores bestemmelsessted. Og hvor var det dejligt at se familiens yngste igen. Vi fik hilst på familien og set huset og tog med til et par grad parties, hvor vi mødte nogen af alle de nye venner og lille A fik sagt et sidste farvel til mange af de mennesker der er kommet til at betyde så meget for hende.

Lake Michigan

Dagen efter var vi på rundtur i byen

Byens flod der har udløb i Lake Michigan.


og forbi den lokale high school, hvor lille A har slået sine folder det sidste år.

The Class of 2012

Man er godt forberedt på fremtiden!

Om aftenen hyggede vi os med familien og hjalp lille A med at få pakket. Der var alt for meget habengut til en kuffert, så der måtte investeres i en ekstra. Tirsdag morgen krammede lille A og vi værtsfamilien og vinkede farvel. Næste destination var Chicago – USAs tredjestørste by.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Udland, Udveksling, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s