Chicago – baby!

Chicagos imponerende skyline

Chicago er USAs tredjestørste by befolkningsmæssigt. Chicago ligger på bredden af Lake Michigan og placeringen betyder, at der tit står en forfriskende brise ind over byen. Dette er én af forklaringerne på tilnavnet “The Windy City”. Mens vi var i Chicago var det ret varmt, men det var dejligt behageligt at gå langs Lake Michigan – i centrum af Chicago ligger adskillige parker langs Lake Michigans bred og disse fungerer som et fint åndehul i en ellers pulserende metropol.

Vi havde kun halvandet døgn i Chicago og derfor fik vi kun set en brøkdel af byen og vi måtte selektere i alle de ting vi gerne ville se. Vi ankom til vores motel sent eftermiddag og tog toget ind til city, hvor vi spiste aftensmad og gik lidt rundt. Det var dejligt lunt, men vi var alle trætte og lille A var også noget grådlabil over afskeden, så vi tog forholdsvist tidligt hjem igen.

Næste dag valgte lille A at vi skulle se Shedd Aquarium – der var laaaaang kø, så vi valgte at købe en ekspresbillet og springe køen over… Vi var på akvariet nogle timer og fik set en del, men man kunne sagtens have brugt længere tid, men vi ville også ud og opleve noget af byen.

Shedd Aquarium

Vi gik fra akvariet gennem parkerne ved Lake Michigan med Chicagos skyline foran os. Jeg ville gerne se The Bean– en kæmpe skulptur der ligger i Millenium Park. Den var virkelig facinerende, specielt den måde byens skyline blev genspejlet i den blanke overflade.

The Bean

Bagefter gik vi lidt rundt i centrum, købte take away til aftensmad og tog til sidst toget tilbage til motellet, Næste morgen skulle vi tidligt op for at flyve til Florida.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s