At Hogwarths


Et af feriens højdepunkter var helt klart turen til The Wizarding World of Harry Potter i Orlando. Vi besøgte Universal Studios i 2008, da vi var på roadtrip i Californien og omegn, så den eneste grund til, at vi ville til Universal Studios igen var, at man i Florida har The Wizarding World of Harry Potter. Hele familien er mere eller mindre Harry Potter fans. Jeg startede med at læse bøgerne højt for pigerne, senere begyndte pigerne at læse dem selv, først på dansk og i de senere år på engelsk, endelig tog hele familien i biografen for at se filmene osv osv. Normalt er jeg ikke til vilde forslystelser og jeg var lidt beklemt ved at blive spændt fast, men hold da op, hvor var det fantastisk. Selve “turen” var en blanding af et virtuelt og et fysisk univers, så vi fløj på koste rundt over Hogwarts, spillede quidditch osv. Det var som at være barn igen – så sjovt! 🙂 Første tur(mor trumfede igennem at vi skulle prøve 2 gange) var der lang kø til, men pludselig fik vi at vide, at hvis vi var ‘single riders’ kunne vi snuppe en genvej. ‘Single riders’ blev så ledt udenom den lange kø og blev brugt som fyld i ‘vognene’ som havde plads til 4 personer. Tur nummer to var lige inden parken lukkede og derfor var der næsten ikke kø og vi kom derfor hurtigt igennem ruten som gik ind gennem Hogwarts forbi *Potionsklasselokalet’ Den fede dames portræt, Dumbledores kontor og hvad har vi. Forskellige steder var der ‘hologrammer’ med Harry, Ron og Hermione og alle de andre. Meget spektakulært og vi var glade for at vi fik set alt dette, vi jo gik glip af på den første tur.

The Wizarding World of Harry Potter

Så hvis du nogensinde kommer til Orlando og er Harry Potter fan eller bare en barnlig sjæl, må Universal Studios være et must!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Udland, Udveksling. Bogmærk permalinket.

2 svar til At Hogwarths

  1. Lene siger:

    Det lyder til at have været en skøn tur I har været på. Og jeg får da mere og mere øjnene op for, at man må begrænse sig til et område, når man skal se USA. Der er så meget alle steder, som er spændende 🙂

  2. Pollyanna siger:

    Der er rigtig mange spændende steder i USA, det er et mangfoldigt land på alle måder. Jeg har slet ikke set alt det, jeg gerne vil se, men vi har dog talt om at den næste lange ferie skal gå til en anden destination. Nu får vi se, hvad det kan blive til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s