The Southernmost Vacation


Key West er det sydligste punkt, jeg har besøgt. Det var mærkeligt at tænke på at man opholdt sig på en smal land tange “midt i” Atlanterhavet (vi holdt øje med vejrudsigten, mens vi var der…) Vejret var ikke det bedste, forstået på den måde at det var dejligt varmt, vel omkring 30 grader, men ind i mellem kom der nogle nærmest tropiske regnskyl (sidste år landede vi i det københavnske skybrud og det var nærmest den slags regnvejr, vi oplevede i Key West.)

På mange måder var Key West en rigtig turistfælde, men hvis man bevægede sig lidt væk fra Duval Street, var der masser af Key West stemning. Det historiske Key West fremtræder ret velstående, hvilket skyldes at beboerne i sin tid ernærede sig ved indkomst af pirateri og strandhugst.

De historiske huse i Key West osede af sydstats nostalgi og husene var indbegrebet af min forestilling om, hvordan Tante Pittypats hus ser ud. Jeg forventede næsten, at Scarlett O’Hara ville træde ud på balkonen for at spejde efter den indtrængende yankee hær.

Ikoniske forfattere har slået deres foldere i Key West. Ernest Hemingway boede i Key West i en årrække og selveste Tennessee Williams skulle have skrevet A Streetcar Named Desire på det selvsamme hotel som det vi boede på.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s