Home ❤ Home

Dejlige 30 timer i København, hvor vi nåede en masse. Nogen nåede venindefrokost og snak på Amager, mens andre nåede lidt shopping mm i indre by, vi nåede hygge og lækker aftensmad hos Storesøs og svigerdrengen i Brønshøj og efterfølgende en tur i bio for os alle(dårlig film, men pyt med det), vi gamle nåede overnatning i Nordsjælland og hyggesnak, hos familien der og til sidst var vi alle til 91 års fødselsdag i familiens lag.

Det er så dejligt at se, hvor de unge hygger sig sammen. Egentlig er de slet ikke fætre og kusiner (det er min mands fætre og kusiners børn og vores børn), vi har bare altid behandlet hinanden som om vi var tæt familie og det er vist bare sådan, at det er det der betyder noget og ikke familiebåndet som sådan.

Vi valgte at køre hjem før end beregnet, fordi de unge mennesker, der skal være i Vestjylland sommeren over, havde aftaler der skulle holdes. Der var læs på, så hvis du hører om en bil, der er kørt på baghjulene fra København til Jylland, så var det nok os 😉

Vi kom hjem til en overdækket terrasse, jeg skal lige vænne mig til synet, da det er noget mere massivt end den tidligere overdækning, men når det er blevet malet osv skal det nok blive godt.

20130701-092951.jpg

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Far mor og børn, Ferie. Bogmærk permalinket.

2 svar til Home ❤ Home

  1. Ellen siger:

    Det bliver da godt, og der er ikke noget skønnere end en overdækket terrasse til at forlænge de dejlige sommeraftener.
    Rigtig god ferie til jer alle.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s