6. september 2017

Lyden af Earth, Wind and Fires hit fra 1978 er det der vækker mig kl. 6.00 denne 6. september 2017. Jeg husker ikke jeg har sat Earth, Wind and Fire til at sørge for morgenvækningen på min iPhone, andre gange har det været Whams “Wake me up before you go” Fælles for dem er at de får min dag til at starte muntert og hurtigt, når jeg vælter ud af sengen for at slukke alarmen, som strategisk er placeret så langt fra sengen, at jeg skal op for at slukke den. Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at hvis jeg kunne slukke telefonen fra sengen, ville jeg alt for ofte sove over mig.

Første punkt på dagens program er at sige godmorgen til vores firbenede familiemedlem, den Finske Lapphund, Luna. Hun bliver meget glad, når vi står op og skal nusses og klappes og fodres inden vi tager dagens første luftetur – en lille kort en på ca 10 minutter. Vi går stort set den samme tur hver morgen. Denne morgen kan man mærke september i luften, som er blevet skarpere og inden vi runder det sidste hjørne på turen hjem, kan man høre gæs der er på træk sydover og enkelte bilister er allerede på vej på arbejde.

Hjemme igen er det bad, derefter morgenmad (skyr med drys) mens jeg checker mails, nyheder, sociale medier på min arbejdscomputer. Jeg åbner også de filer og links jeg skal bruge i det første modul. Min mand står op – han har sene vagter på sit arbejde, så vi når ikke altid at mødes om morgenen, men i dag når vi en lille snak inden jeg kører på arbejde.

Hvis jeg skal undervise kl 8.15 møder jeg som regel ind mellem 7.45 og 8.00, så har jeg tid til at kopiere eventuelle arbejdsspørgsmål eller andet til første modul. Efterhånden downloader de fleste elever bare filerne, vi uploader til vores læringsplatform, men der er ofte enkelte elever, der gerne vil have en papirkopi. Når jeg har kopieret og lavet andet praktisk til 1. modul, har jeg som regel tid til en hurtig kop kaffe med de kollegaer, der er mødt ind.

Første modul er psykologi C. Vi er stadig i gang med introduktionsforløbet, hvor vi arbejder med køn og kønsforskelle ud fra forskellige psykologiteoretiske udgangspunkter.

Efter modulet er der formiddagspause. Vejret er i dag så godt, at en kollega og jeg sætter os udenfor. Vi diskuterer vores fælles klasse og de fælles opgaver vi har i klassen det næste stykke tid, mens vi drikker kaffe.

Det andet modul er ikke et sædvanligt modul. Om nogle uger skal jeg på studietur med en klasse og derfor skal klassen i dette modul starte de faglige forberedelser til turen. Der er sat et tema for turen som de to deltagende fag bidrager til og eleverne skal så efterfølgende til intern eksamen i dette tværfaglige fag – den sidste øvelse inden den endelige eksamen til næste sommer. Egentlig skal vi være 2 deltagende lærere i dette modul, da vi jo er 2 fag der deltager, men min kollega er syg, så jeg må klare det selv efter bedste evne.

Efter dette modul laver jeg forskellige praktiske opgaver, giver lektier for – igen på vores læringsplatform. Dermed er arbejdsdagens første halvleg forbi og jeg kan tage hjem, da jeg ikke har møder eller andre aktiviteter, der skal klares på skolen

På vej hjem fra arbejde kører jeg forbi Fakta og får handlet ind. Jeg er ikke god til at forberede mig til den efterfølgende dag om eftermiddagen efter arbejde. Ofte er min mand endnu ikke kørt på arbejde, så vi har tid til at være sammen der, inden han som regel kører på arbejde sidst på eftermiddagen. Jeg går en lang tur med hunden og strikker lidt, mens jeg lytter til en podcast.

Aftensmaden tages i sofaen – jeg er alene hjemme og så bliver det ofte sådan aftensmaden foregår. Resten af aftenen bruger jeg på forberedelse af morgendagens arbejdsdag. 3 timers arbejde bliver det til, inden jeg lukker og slukker og går i seng.

Det var min 6. september 2017, en noget atypisk dag i efteråret 2017, som alt i alt blev ret hektisk.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s