Dramatisk morgen

Vækkeuret ringede til normal tid – kl. 6.00 – i dag, jeg skulle nemlig arbejde og derfor være bare lidt præsentabel. 7.45 sætter jeg mig på kontoret og gør programmer og dokumenter klar til et sekvenseret modul jeg har planlagt med min 2.g klasse. Pludselig går computeren i sort… det viser sig strømmen er gået i mit kvarter. Heldigvis kom der hurtigt strøm igen og modulet kørte stort set som det var meningen. Jeg bruger et program, hvor jeg dels kan have eleverne i et “fælles rum” og dels sende dem i et andet andet rum, så de feks kan arbejde alene, i par eller i større grupper – smart. Denne klasse nåede også at møde Luna Klapphund.

Resten af dagen skal jeg kun lave hyggelige ting har jeg besluttet. Jeg har haft supertravlt siden jul og de sidste uger inden Påske havde jeg netop glædet mig til skulle foregå i et lavere gear, så det vil jeg holde fast i. Derfor skal jeg strikke og jeg har netop fundet en ny serie på Netflix Unorthodox Den handler om den ultra-ortodoks jødiske pige  Etsy, der forlader det hassidiske jødiske miljø i Williamsburg i New York, hvor hun ellers er vokset op og har levet hele sit liv. Hendes mand, der er uvant med aspekter af det moderne liv som f.eks smartphones og Internet, bliver sendt til Europa for at lede efter hende sammen med en lidt mere verdensvant trosfælle. Deres samtale fik mig til at grine, fordi mandens kommentar mindede om min far, der også tror jeg kan finde alt på Internettet. For eksempel spurgte han mig engang om jeg ikke kunne finde “ham den rødhårede han gik i skole med”…

Dette indlæg blev udgivet i Arbejdsliv, Coronaland, Dagens smil, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 svar til Dramatisk morgen

  1. Ellen siger:

    Hehe, din fars ønske mindede mig lidt om min egen gamle far, som, født i 1920, var imponeret over internettets muligheder. Han blev selv relativt god til at surfe rundt, selv om han var over 80, inden han fik en pc. Dog lærte han aldrig, at den ikke kunne læse tanker, for han skrev kun et enkelt søgeord og var irriteret hver gang over, at der ikke omgående kom det op, han søgte efter.

  2. Lene siger:

    Jamen det er da også fantastisk, det der net 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s