Påskeferiestart

SRPerne er afleveret (forhåbentlig), afleveringsopgaverne er rettet og det sidste virtuelle modul inden Påske er afviklet og jeg har omsider velfortjent – synes jeg selv – Påskeferie. Den skal bruges på afslapning og ganske lidt arbejde, men også forberedelse på tiden efter Påske, alt efter on den bliver virtuel eller real life.

Egentlig har isolationen ikke været så slem for mig, synes jeg. Da jeg først fik styr på at afvikle modulerne i real time, var min arbejdsdag egentlig ikke så meget anderledes end normalt, men i denne periode har jeg haft mindre undervisning og arbejdsugen og belastningen har derfor været mindre massiv. Jeg har også fundet ud af, jeg måske slet ikke er så social som jeg gik og troede – jeg har det egentlig udmærket med ikke at se så mange mennesker. Det er faktisk et velkomment afbræk, når man til daglig skal forholde sig til 100+ mennesker hver dag…

Men hvad skal jeg så lave i ferien, når jeg ikke skal arbejde eller besøge mine børn, som det ellers var planen?

Strikke

 • Jeg har gang i flere projekter: Jeg strikker Isagers poncho Grantræet til min lille “børneven”. Jeg håber den kan blive færdig inden Påske og måske blive afleveret på en trappesten sammen med et Påskeæg.
 • Annette Danielsen satte gang i et Coronastrik på Instagram. Jeg hoppede med bl.a. for at få brugt noget af det garn, jeg farvede til farvekurset sidste år.
 • Et par pulsvarmere til min veninde. Hun spørger hver gang jeg har givet strik væk om jeg ikke strikker til hende (det har jeg gjort flere gange 😉 ), så måske er det tid til en lille gave til hende, selvom jeg egentlig har en politik om, at jeg kun strikker på bestilling fra mine børn. Det andet jeg strikker, strikker jeg fordi jeg har lyst.
 • Derudover har jeg flere UFOer der måske kan få lidt opmærksomhed: Et Seyfarth sjal, en poncho til mig selv og måske er der også lidt flere UFOer jeg har glemt, der er i hvert fald mange ting jeg kunne tænke mig at strikke (og jeg har også masser af garn…)

Læse

 • I øjeblikket lytter jeg til Lone Theils krimi Stilleleg, jeg har måttet spole tilbage flere gange, da mine tanker gik på afveje, men håber jeg nu kan holde fast.
 • The Nickel Boys af Colson Whitehead har jeg også på to read listen.
 • Jeg har de sidste par år fået stakkevis af bøger til fødselsdag og jul og jeg har ikke fået læst en eneste af det, måske kan der rettes lidt op på det i denne ferie.

Haven

 • Forhåbentligt bliver vejret godt, så vi kan få gjort lidt ved haven, den mangler stadig en del efter vi lagde den om for to somre siden.

Bagning

 • I dag skal jeg helt klart bage rugbrød, det brød jeg bagte sidste weekend smagte rigtig godt, så den nye røremaskine skal i brug igen. Jeg bruger opskrift og ingredienser fra Bagekurset

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Påskeferiestart

 1. Ellen siger:

  Det bliver en ganske anderledes påske end den, vi plejer at have.
  Du fandt ud af, at du nok er mindre social end troet. Jeg har fundet ud af det modsatte, tror jeg – jeg har altid hævdet, at jeg kunne bo på en øde ø, hvis bare jeg havde bøger og garn nok. Det er jeg nødt til at æde i mig igen – eller også er det fordi det ikke er mit eget valg. Jeg har altid haft det svært med at blive dikteret noget.
  Jeg har ved to lejligheder konstateret, at det ikke er sjovt at strikke (eller sy) på bestilling, så det siger jeg nu kun ja til under særlige omstændigheder. Det har muligvis noget med førnævnte diktering at gøre 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s